Ontvang een GRATIS Protein Bar Chocolate Coconut bij iedere bestelling vanaf 29,-

Klanten geven ons een 9

Broodmix Sesam Zonnepit

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 35g

Eiwitten: 6,72g per portie

Netto koolhydraten: 2,21g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Rode stip: Nee
Een product met een rode stip bevat meer dan 10g netto koolhydraten per portie. Eet maximaal 1 rode stip product per dag.

Vanaf Fase 1

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,49 € 3,59
Stapelkorting
  • 3 voor € 2,99 per stuk Je bespaart 17%
  • 10 voor € 2,89 per stuk Je bespaart 19%
  • 20 voor € 2,79 per stuk Je bespaart 22%

*Geschikt voor de Broodbakmachine!*
Met deze proteïne broodmix van Protiplan kan een heerlijk sesam/zonnepit brood worden gemaakt. Deze is rijk aan eiwitten en bevat maar 2,2 gram koolhydraten per boterham! Een verantwoord alternatief voor traditioneel brood. En in de verpakking zit in een zakje gist wat het nog gemakkelijker maakt om het eiwitbrood te bakken.

  • Low carb brood hoog in eiwitten
  • Bevat zonnebloempitten, sesamzaden en lijnzaadmeel
  • Ook te bereiden in een broodbakmachine
  • Beschikbaar in nog 2 super lekkere smaken: Broodmix Amandelmeel en Broodmix Karwijzaad

Lijnzaadmeel, tarwegluten, zonnebloempitten, sesamzaad, gist, zout.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 35g
Energie (Kcal / kJ) 216 Kcal 904,3 kJ 75,6 Kcal 316,5 kJ
Eiwitten (g) 19.2 6,72
Koolhydraten (g) 6.3 2,21
Waarvan suikers (g) 1.8 0,63
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 10.7 3,75
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.3 0,46
Vezels (g) 7.5 2,63
Zout (g) 0.5 0,18

1. In een mengkom voeg je het zakje gist toe aan het meel.

2. Meng het meel met 265 ml lauw water en kneed het deeg totdat het één geheel vormt en loskomt van de mengkom.

3. Vorm het geknede deeg vervolgens tot een brood en leg het op bakpapier of in een bakvorm.

4. Laat het deeg ongeveer 30 minuten rijzen bij 30°C en verwarm de oven voor op 210°C.

5. Bak na het rijzen het gerezen deeg 45 minuten op 190°C.

6. Het low carb brood kan, nadat het afgekoeld is, zowel in de vriezer als in de broodtrommel worden bewaard.

Koel en droog bewaren.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?