Pannenkoek Citroen
Inhoud: 7 x 28 gram
Portie: 28g
Eiwitten: 18g per portie
Netto koolhydraten: 4,62g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Rode stip: Nee
Een product met een rode stip bevat meer dan 10g netto koolhydraten per portie. Eet maximaal 1 rode stip product per dag.
Vanaf Fase 1
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
- Gratis verzending vanaf €50
€ 11,49
Stapelkorting
- 3 voor € 9,95 per stuk Je bespaart 13%
Protiplan Pannenkoek Citroen is een proteïne pannenkoek die snel te bereiden is door alleen water toe te voegen. De eiwitrijke pannenkoek is lekker als ontbijt, lunch of diner. Voeg wat verse groente toe aan de pannenkoek voor een eiwitrijke maaltijd. Eén eetmoment bestaat uit één zakje pannenkoek Citroen (28 gram).
- Proteïne pannenkoek met citroensmaak
- Met toegevoegde eiwitpoeder
- Snel en gemakkelijk te bereiden
Melkeiwitten; eiwitpoeder; tarwebloem (gluten); aroma’s (soja); verdikkingsmiddelen: microkristallijn cellulose, natriumcarboxymethylcellulose; rijsmiddel: natriumdifosfaat, natriumbicarbonaat; zuurteregelaar: calciumcarbonaat; kleurstof: carotenen.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 28g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 349 Kcal | 1461,2 kJ | 97,72 Kcal | 409,1 kJ |
Eiwitten (g) | 64.3 | 18 | ||
Koolhydraten (g) | 16.5 | 4,62 | ||
Waarvan suikers (g) | 3.8 | 1,06 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 2.1 | 0,59 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1.3 | 0,36 | ||
Vezels (g) | 3.2 | 0,9 | ||
Zout (g) | 1.4 | 0,39 |
Doe de inhoud van een zakje Protiplan Pannenkoek in een kom en voeg hier al roerend 60-70 ml koud water aan toe. Klop dit met een vork of garde op, tot een egaal mengsel ontstaat. Laat het mengsel enkele minuten rusten. Giet vervolgens een druppel olie in een antiaanbakpan en laat het mengsel aan beide zijden gaarbakken
Vragen van klanten