• klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

CiaoCarb | Prototoast Tomaat | Stage 2

  • Inhoud: 4 x 50 gram
  • Eiwitten: 7,5 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 3 gram per portie
  • Vanaf Fase 1

Smaak:

Direct leverbaar Gratis verzending vanaf €50,- Bestel nu, ontvang morgen in huis
no-sugar-added
sugar-free
Ciao Carb is een merk met ambachtelijke producten voor een koolhydraat verlaagde en eiwitrijke levensstijl. Met de producten van Ciao Carb kun je lekker Italiaans genieten, verlaagd in suikers en koolhydraten. Met een uitgebreid assortiment van knapperige toasts, croissants, broodjes, broodbeleg, tortilla's, koeken, pasta's en meer!

Toast met gedroogde tomaten (5%)

Tarwevezel (gluten), acaciavezels, rijstvezels, tarwe-eiwit  (gluten), sojaeiwitisolaat, havereiwitten, rijsteiwitten, gedroogde tomaten (5%), extra vierge olijfolie, gist, zout, oregano, emulgator: sojalecithine, E471.

Per 100g Per portie: 37,5g
Energie (Kcal / kJ) 292 Kcal 1222,5 kJ 109,5 Kcal 458,5 kJ
Eiwitten (g) 20,0 7,5
Koolhydraten (g) 8,0 3
Waarvan suikers (g) 0,8 0,3
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 10,0 3,75
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 3,0 1,13
Vezels (g) 45,0 16,88
Zout (g) 1,35 0,51

De toast is verpakt per 50 gram. Één portie van drie sneetjes toast is 37.5 gram. Bewaar de niet gebruikte sneetjes luchtdicht, zodat de toast lekker knapperig blijft. Beleg de toast met mager beleg of Protiplan Zoet beleg voor een bewuste maaltijd.

Er zijn nog geen reviews

Schrijf als eerste een review over dit product

Hoeveel sneetjes toasts in een verpakking zitten, verschilt per smaak en merk. In de meeste doosjes toasts zitten 16 sneetjes in en in sommige 20 sneetjes. Op de productpagina staat bij "inhoud" aangegeven hoeveel gram een doosje bevat. En onder "omschrijving...
Lees verder
Dit is een getoast brood met een brosse textuur.
Lees verder