Kies een cadeau in je winkelwagen bij iedere bestelling vanaf 30,-

Klanten geven ons een 9

Het Protiplan Eiwitdieet

"Alles wat je nodig hebt voor gewichtsverlies"

Ben jij klaar om 5, 10 of meer dan 20 kilo te verliezen? En wil je daarnaast ook meer energie krijgen en voor een betere gezondheid zorgen? Ontdek hieronder hoe je direct en moeiteloos afvalt in alle delen van je lichaam – tot wel 2 kilo per week.

Waarom het Protiplan Eiwitdieet wél werkt:


 • Voelt niet als een dieet door het lekkere eten
 • Je verliest gewicht zonder hongergevoel
 • Zonder moeite overtollig buikvet verbranden
 • Sporten is niet nodig (YES!)
 • Gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven
 • Direct starten met een helder stappenplan


De krachtige en bewezen methode om vet te verliezen

Een ongezond eetpatroon kan het risico op diabetes en overgewicht flink verhogen. Recentelijk is zelfs een sterk verband gelegd tussen overgewicht en het coronavirus. "In buikvet worden continu hormonen en ontstekingstofjes aangemaakt. Het immuunsysteem en de hormonen raken uit balans. Hierdoor is men vatbaarder voor infecties." zegt Liesbeth van Rossum, internist en hoogleraar obesitas in het Erasmus MC.

 

Dagelijks worden onze hormonen belast met de verkeerde voeding. Door een verstoorde hormoonbalans kom je sneller aan (meer buikvet), heb je meer trek in suikers en is je energieniveau soms onverklaarbaar laag. En juist in deze tijd moeten we allemaal zo goed mogelijk voor onszelf zorgen. Daarom gaan wij je helpen om deze problemen aan te pakken en te voorkomen. Wij geven je het Protiplan Eiwitdieet Stappenplan mee zodat je meteen goed van start kan gaan. Zo kunnen we allemaal gezond en fit de zomer in!
 

 • Koolhydraten verminderen

Je lichaam haalt energie uit koolhydraten (glucose). Door minder koolhydraten te eten, gaat je lichaam vetverbranding activeren om voldoende energie te produceren.

 


 

 • Eiwitten verhogen

Naast het beperken van koolhydraten, heeft je lichaam belangrijke bouwstoffen als eiwitten nodig. Onderzoek geeft aan dat meer eiwitten en minder koolhydraten eten het meest effectief is om vet te verliezen.

 


 

 • Juiste voedingsstoffen

Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook goed vol te houden. Doordat je stap voor stap overgaat op een gezond eetpatroon en alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

 

 


 

Echte ervaringen van onze klanten

Dit is mijn verhaal:


Ik ben Marleen, 55 jaar, uit België. Na vele jaren verkeerd te eten, kwamen de kilo’s jaar na jaar erbij. Ik voelde me vermoeid, had nergens meer zin in en ik voelde me steeds meer belemmerd. Mijn lokale apotheek raadde me aan om met het eiwitdieet te beginnen. Vanaf het eerste moment was ik aangenaam verrast door de ruime aanbieding van producten en recepten. Wat ik prettig vind aan Protiplan, is dat ik niet minder hoef te eten. Ik eet nu zelfs meer dan voorheen! Dit maakt het gemakkelijk om vol te houden.

 

Inmiddels heb ik het grootste deel van mijn streefgewicht behaald en ben ik 36kg verloren! Mijn zelfvertrouwen is teruggekomen en ik lach nu de hele dag door. De complimenten vliegen dagelijks om mijn oren. Ik voel me fit en heb weer energie om met mijn kleinkinderen te spelen en uren te wandelen.

 


Merk zelf binnen 2 weken het verschil met Protiplan!

 

Het eiwitdieet werkt voor mannen en vrouwen, jong en oud, en in elke situatie (ook als je niet sport). Je hoeft geen calorieën te tellen of je zorgen te maken dat je iets tekort komt. Al het "denkwerk" is al gedaan. Je hoeft alleen ons eenvoudige stappenplan nog te volgen om direct resultaat te zien.

 


Wat staat in het Protiplan Stappenplan Boek?


 • Hoe het Protiplan Eiwitdieet werkt
 • Welke factoren belangrijk zijn om gewicht te verliezen
 • Ons Stappenplan laat precies zien hoe je begint
 • In de voedingswijzer zie je wat je wel of niet mag eten
 • Heerlijke en simpele recepten om je tijd te besparen

* Protiplan is geen abonnement dus je zit nergens aan vast. Je bestelt alleen de producten die jij lekker vindt en nodig hebt, net als dat je boodschappen haalt bij een supermarkt.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.