• klok-icoon

  Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

 • truck-icon

  Gratis verzending vanaf 50,-

 • shoptegoed-icoon

  Spaar shoptegoed bij je bestelling

 • smiley-icoon

  Klanten geven ons een 9

Het verhaal van Diana

In de loop van de jaren werd ik steeds bewuster van de veranderingen in mijn lichaam, maar besteedde daar geen aandacht aan. Mijn dochter die in Vietnam woonde, kwam in de zomer van 2017 terug in Nederland en had mij een half jaar niet gezien. Ze schrok van mij en vertelde me dat ik veel was veranderd. Op dat moment wuifde ik dat weg van: “nee joh, valt wel mee.” Echter deed het wel iets met me en begon ik er over na te denken.

Een paar maanden later dacht ik: “nee, dit wordt te gek.” Toen kwam het besef dat ik zo niet langer door kon gaan. Ik voelde me niet lekker in mijn vel. Ik besloot toen om actie te ondernemen, want de knop moest om.

Ik had mijn beste vriendin om hulp gevraagd omdat ze zelf al ervaring had met het programma. Ze zei toen tegen mij: "dit is zo gemakkelijk, dit kun je!" Ze liet mij de website van Protiplan zien en al snel was ik voorzien van allerlei informatie en het gratis stappenplan kon ik direct downloaden van de site. Ik kreeg tips van mijn vriendin hoe ik moest beginnen en waar ik op moest letten. Daarna had ik meteen een grote variatie aan producten besteld. Het stappenplan was makkelijk te volgen en te combineren met mijn dagelijks leven. Ik kon gewoon lekker blijven eten. En het viel allemaal heel erg mee.

Ondertussen heb ik mijn mijlpaal bereikt. En ik kan met trots zeggen dat ik mijn doel heb weten te behouden. Ik eet nog steeds de lekkere tussendoortjes van Protiplan en probeer ‘s avonds een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met behulp van Protiplan heb ik heel anders leren eten en ben super blij dat ik dit heb gedaan! De assistente van de huisarts was ook super tevreden met mijn resultaten. Nu geniet ik ervan om lekker nieuwe kleding te kopen en kan zelfverzekerd in mijn zomerkleding naar buiten gaan. Ik krijg dan ook heel vaak te horen: "Zo, wat ben jij veranderd!" En hier ben ik echt trots op!

Merk zelf binnen 2 weken het verschil met Protiplan!

image

Wat staat in het Protiplan Boek?

 • Uitleg over het Protiplan Eiwitdieet
 • Ons Stappenplan laat precies zien hoe je begint
 • In de voedingswijzers zie je wat je kunt eten
 • Heerlijke recepten om je tijd te besparen

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.