Klanten geven ons een 9

Italiaanse Bruschetta

Ingrediƫnten

  • 2 romatomaten

  • 1 teen knoflook

  • Een paar blaadjes basilicum

  • 1 el balsamico

  • 1 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Snijd als eerste 2 sneetjes van het Protibrood af, verhit een koekenpan en rooster deze vervolgens enkele minuten in en zorg ervoor dat deze een beetje krokant worden.

  2. Snijd de tomaten in kleine blokjes en doe deze in een kom.

  3. Snijd vervolgens ook de knoflook in kleine stukjes en voeg deze aan de tomaten toe.

  4. Voeg als laatste een scheut olijfolie toe en roer dit even goed met een lepeltje.

  5. Leg nu als eerste de geroosterde sneetjes koolhydraatarm brood op een plank en schep vervolgens het tomatenmengsel op.

  6. Garneer de bruschetta als laatste met wat verse blaadjes balsilicum en wat druppeltjes balsamico.