Alle recepten

Italiaanse Bruschetta

Italiaanse Bruschetta

1 persoon
20 minuten
Vanaf fase 1
10.2 g eiwitten
11 koolhydraten

Heb je iets te vieren? Of heb je gewoon zin in een lekker en koolhydraatarm hapje voor bij de borrel? Maak dan eens dit heerlijke keto recept voor Italiaanse bruschetta. Met het proteïne brood maak je heerlijke krokante eiwitrijke toast die de basis vormen voor dit gerechtje. De toast toppen we af met tomaat, basilicum en heerlijke smaakmakers die deze keto bruschetta helemaal af maken.

Ingredienten:
2 sneetjes Protibrood
2 romatomaten
1 teen knoflook
Een paar blaadjes basilicum
1 el balsamico
1 el olijfolie
Bereidingswijze:

1

Snijd als eerste 2 sneetjes van het Protibrood af, verhit een koekenpan en rooster deze vervolgens enkele minuten in en zorg ervoor dat deze een beetje krokant worden.

2

Snijd de tomaten in kleine blokjes en doe deze in een kom.

3

Snijd vervolgens ook de knoflook in kleine stukjes en voeg deze aan de tomaten toe.

4

Voeg als laatste een scheut olijfolie toe en roer dit even goed met een lepeltje.

5

Leg nu als eerste de geroosterde sneetjes koolhydraatarm brood op een plank en schep vervolgens het tomatenmengsel op.

6

Garneer de bruschetta als laatste met wat verse blaadjes balsilicum en wat druppeltjes balsamico.

Tomaten

Italiaans

Bruschetta