Klanten geven ons een 9

Ketose Teststrips

Waardering:

Inhoud: 100 Strips

Vanaf Fase 1

 • Op voorraad
 • Bestel nu, ontvang donderdag in huis
 • Gratis verzending vanaf €50
€ 7,95

Met de Protiplan Ketose Teststrips kun je snel en gemakkelijk vaststellen of je in de ketose fase (vetverbrandingsfase) zit.

Plas over de strip en bekijk op de chart de verkleuring. Als de teststrip verkleurt, ben je in ketose. Het maakt NIET uit hoe donker de kleur is, als er maar enige verkleuring te zien is. De test kan je het beste 2 uur na het avondeten uitvoeren.

BELANGRIJK: Lees voor gebruik de ingesloten gebruiksaanwijzing. Bewaartemperatuur is tussen 15°C - 30°C. Niet in direct zonlicht bewaren en of in de koelkast. Nadat de flacon is aangebroken zijn de strips 6 maanden houdbaar. Flacon direct sluiten en schroefdop goed vastdraaien.

Ketone

Natriumnitroprusside 7,8% W/W

Gebruiksadvies:

Lees voor gebruik de ingesloten gebruiksaanwijzing goed door. De test kun je het beste 2 uur na het avondeten uitvoeren.

1. Plas over de strip.

2. Bekijk de verkleuring met de kleuren op de chart.

3. Als de teststrip verkleurt, ben je in ketose. Het maakt niet uit hoe donker de kleur is, als er maar enige verkleuring is.

Bewaaradvies:

Bewaartemperatuur is tussen 15°C - 30°C. Niet in direct zonlicht bewaren en of in de koelkast. Nadat de flacon is aangebroken zijn de strips 6 maanden houdbaar. Flacon direct sluiten en schroefdop goed vastdraaien.

Klantenreviews
 1. Zeer goede producten
  Ben erg tevreden. Bestel de ketose teststrips regelmatig. Werken goed en snel

  Gepost op

  100%
  10

1 product

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?