• klok-icoon

  Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

 • truck-icon

  Gratis verzending vanaf 50,-

 • shoptegoed-icoon

  Spaar shoptegoed bij je bestelling

 • smiley-icoon

  Klanten geven ons een 9

Het verhaal van Stephanie

Ik ben Stephanie Tiberghien, moeder van 3 kinderen en ik woon in België. Ik ben in de zomer van 2018 begonnen met Protiplan. In het verleden heb ik verschillende methoden geprobeerd maar het lukte telkens niet. Wat voor mij een valstrik is, zijn koeken en snoep. Doordat mijn lichaam veel was veranderd, kon ik heel veel kledingstukken niet meer dragen en kreeg ik last van mijn knieën en heupen. Toen werd het voor mij duidelijk: ik had er genoeg van. Via een diëtiste was ik bekend geraakt met Protiplan. Ik ging toen zelf op het internet zoeken en vond al gauw de Protiplan website. Het programma was duidelijk uitgelegd en alle informatie kon ik gemakkelijk downloaden. Ik wou me er aan wagen, omdat ik totaal niet lekker in mijn vel zat.

Ik besloot om zonder begeleiding het programma te volgen. Bij vragen en problemen werd ik goed geholpen door de medewerkers. Ik kreeg veel informatie en problemen werden direct in orde gesteld. Ik moet zeggen dat het programma super meevalt. Door de 6 eetmomenten per dag was ik goed gevuld en miste ik niets.

Een groot pluspunt hiervan is dat ik gewoon koeken kan blijven eten. Voorheen kwam ik veel aan door mijn snoepgedrag. Dus ik dacht dat ik niet meer kon snoepen als ik aan het programma zou beginnen. Maar al gauw kwam ik achter dat er een ruime keuze is aan wafels, repen, nootjes en cakejes. De producten zijn heel lekker en gevarieerd. Het voelt totaal niet als een dieet en is hierdoor gemakkelijk vol te houden.

Ondertussen heb ik het grootste deel van mijn streefdoel bereikt, en ga ik gewoon lekker verder! Ik voel me goed en heb weer zin om naar buiten te gaan. Mezelf opmaken en leuk aankleden is weer een genot. Ik ben zeer gelukkig met mijn nieuwe levensstijl, naar mijn job toe en naar mijn familie toe. Mijn man vindt het tof om te zien dat ik weer mijn rokjes durf aan te doen. Want, ik hoef mijn benen niet meer te verbergen!

Merk zelf binnen 2 weken het verschil met Protiplan!

image

Wat staat in het Protiplan Boek?

 • Uitleg over het Protiplan Eiwitdieet
 • Ons Stappenplan laat precies zien hoe je begint
 • In de voedingswijzers zie je wat je kunt eten
 • Heerlijke recepten om je tijd te besparen

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd.