Klanten geven ons een 9

Spaanse Pepersaus

Ingrediƫnten

  • 1 verse rode peper

  • 1 zoete puntpaprika

  • 5 amandelen

  • 5 hazelnoten

  • 2 el olijfolie

  • Handje peterselie

  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Zorg ervoor dat je als eerste het vruchtvlees uit de rode peper en uit de punt paprika haalt. Snijd deze vervolgens in kleine stukjes en hou deze apart.

  2. Leg de amandel en de hazelnoten op een rooster en zet deze gedurende 5 minuten in de oven op 180 graden.

  3. Pak vervolgens een kom en voeg hier alle ingrediënten aan toe. Hak deze fijn met een keukenmachine en voeg de peterselie toe. Afhankelijk van de dikte van de saus kan je nog olijfolie toevoegen.

  4. Versterk de smaak nog eventueel met peper en zout en je koolhydraatarme pepersaus is klaar voor gebruik!