Vegetarische Low Carb Nachoschotel
Deze vega nacho's zijn gemaakt met koolhydraatarme tortilla chips, vegetarisch gehakt, frisse groenten en Mexicaanse kruiden. Een gemakkelijk en snel recept voor een low carb maaltijd maar ook heel geschikt als gezond borrelhapje. Een klassiek Mexicaans gerecht, maar dan vegetarisch! Buen provecho!
1
Fruit de rode ui in een pan met een eetlepel olijfolie en de knoflook.
2
Voeg hierna het vegetarisch gehakt toe met wat peper en zout, bak deze een paar minuten mee.
3
Voeg de tomatenstukjes, de kruiden en de koriander toe. Laat dit even inkoken. Als je in fase 3 zit kun je in deze stap nog mais toevoegen aan de pan.
4
Pak ondertussen een mooie schaal en leg hier de helft van de Nacho’s Cheese chips in.
5
Haal de pan van het vuur en voeg de inhoud van de pan toe aan de schaal met Nacho’s Cheese.
6
Als laatste voeg je de rest van het zakje chips toe aan de schaal. Genieten maar!
Tip: Nog lekkerder met zelfgemaakte guacamole!